Cases

Winkelpromo heeft voor verschillende retailers en organisaties campagnes en acties ontwikkeld met als doel:

  • Omzet uit bestaande klanten verhogen
  • Traffic verhogen (nieuwe mensen naar de winkel trekken)
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Klanttevredenheid verhogen

Onderstaande voorbeelden zijn reeds succesvol ingezet maar kunnen wij ook voor uw winkel organiseren. Natuurlijk kunnen wij ook een complete actie op maat voor u ontwikkelen.

Gratis winkelen actie

Deze actie wordt gehouden door een speciaalzaak te koppelen aan een supermarkt (of bouwmarkt) in de buurt. Klanten ontvangen bij de supermarkt een actieflyer. Wanneer zij deze die bij de speciaalzaak inleveren maken zij kans op een minuut gratis winkelen bij de betreffende supermarkt.

Voor kleinere retailers is deze actie uitermate geschikt om een nieuw publiek naar de winkel te trekken. Voor de supermarkt is het een gratis promotiemogelijkheid en een sympathiek gebaar naar hun klanten.

Wij kunnen deze actie inclusief organisatie, alle benodigde middelen en promotiematerialen al vanaf € 850* voor uw winkel organiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gratis winkelen actie

*excl. BTW. Vraag naar de voorwaarden

Bough Bike actie

Informatie volgt.

bough-bike-actie

Kamado BBQ actie

Informatie volgt.

bbq-actie

Helikoptervlucht-actie

Deze actie is uitermate geschikt om een bijzonder moment (bijvoorbeeld een jubileum of (her)opening) extra glans te geven. Maar ook om de aandacht van het winkelend publiek te trekken kan de actie uitstekend ingezet worden.

De actie heeft een spectaculaire, chique uitstraling en toch vallen de kosten voor een winkel-eigenaar relatief laag uit. Bovendien is deze actie uitermate geschikt om aandacht via social media te genereren.

Wij kunnen deze actie inclusief organisatie, alle benodigde middelen en promotiematerialen voor uw winkel organiseren. Neem gerust contact op voor een prijsaanvraag of meer informatie.

helikopteractie

*excl. BTW. Vraag naar de voorwaarden